taiyang

Föredrag om Face reading- Kinesisk ansiktsläsning – 18 okt 2017

Face readingFace reading

Välkommen att lyssna på Roger Svensson som håller ett mycket intressant föredrag om Face reading – kinesisk ansiktsläsning – hos oss på Tai Yang den 18 Oktober kl.19:00.

Roger Svensson är aukt. akupunktör och master i kinesisk ansiktsläsning. Han är utbildad i Face reading av Lilian Pearl Bridge, som är världsledande i detta ämne. Han har hållit på med akupunktur i 25 år och sitter som vice ordförande i svenska akupunkturfförbundet och Sveriges representant i ETCMA, det europeiska akupunkturförbundet.

Så här presenterar han sitt föredrag:

Face Reading

Varje dag möter vi människor. Ganska snabbt ser vi i vilket sinnestillstånd de befinner sig i. Ansiktets muskler ger uttryck till detta på bråkdelen av en sekund. Ibland fastnar vi i känslor. Det kan vara sorg, glädje, ilska, frustration mm. När dessa ansiktsuttryck upprepats tillräckligt länge börjar tunna linjer bildas. Om detta fortsätter utvecklas linjerna till rynkor. 

Kineserna har under årtusendena studerat människokroppen på olika sätt för att förstå hur vi fungerar och vad som händer när vi blir sjuka. De har även under tusentals år utvecklat olika medicinska tekniker som akupunktur, qi gong, örtmedicin mm. Face reading, eller kinesisk ansiktsläsning som det heter på svenska, är en av de äldsta diagnostiska metoderna i kinesisk medicin.

Denna föreläsning lägger vikt på det som kallas den emotionella kartan. Vad kan ansiktet berätta om dig och de du möter? Hur kan man släppa känslor man fastnat i? Vad händer med rynkorna när man släpper dessa hämmande känslomönster?

Låter det intressant? Hoppas det. Du är välkommen att komma och lyssna.

Onsdagen den 18 Oktober kl. 19:00.
Tai Yang
Dalbyvägen 5 i Lund

Det kostar 50 sek och då bjuder vi på lite te och kaffe och lite tilltugg.
Vi vill gärna veta hur många som kommer, så anmäl dig antingen här på hemsidan, på Facebooksidan Akupunktur – Tay Yang – Lund eller på info@taiyang.se

VÄLKOMNA !


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.