taiyang

Imagine – Del 2

En serie på 3 små föredrag om kärlek

Del 2 av 3 små föredrag om kärlek. När världen ser ut som den gör just nu, måste vi tänka om. Eller lära oss att tänka på ett annat sätt. Ett sätt som många kanske inte är vana vid. Tänk kärlek ! När världen basunerar ut hat, ondska, våld, förtryck, rädsla…. är det lätt att reagera på samma sätt, med mer ilska, mer hat, mer rädsla. Och vad vi gör då är bara att vi späder på allt och ge det mer energi. Och våld löser inte våld, hat löser inte hat… Så vi borde alla vända på det och reagera med kärlek. Sprida kärlek. Lösa problemen med kärlek. Påverka hela världen med kärlek.

Även fast vi kanske inte kan lösa alla världsproblem på en gång genom att vi, en liten grupp, lär oss att göra den här vändningen, så måste man ju börja någonstans. Så ett frö. Och det är det jag ville göra med de här 3 små föredragen.

Första föredraget vi hade den 21 maj

Vi har haft det första föredraget i den lilla serien.

Det första jag vill göra är tacka Leif Rot för all information som han så vänligt delade med sig av, till oss alla som kommit för att lyssna. Stort TACK !

Vi pratade mycket om kärlek, hjärtat och dess roll i ens egen utveckling i livet och mycket mer.

Vi gjorde också en övning som var att sjunga tonerna som är kopplade till alla chakran och även dess övertoner. Det är som en form av grupphealing som stämmer in chakran med varandra.

Det blev ett trevligt möte med fin gemenskap och vi höll på länge för ingen verkade vilja sluta, och gå hem 🙂

Så det är ju tur att det kommer flera tillfällen. Nästa tisdag den 28/5 är det dags igen !! Om du är intresserad av att vara med och inte anmält dig än så gör det nu. Det går bra att att vara med på del 2 och även del 3 utan att ha varit med på den första.

Hjärtligt välkommen !!

Nätverk

Det kan vara svårt att tro på att det här fungerar om man aldrig tänkt tanken innan. Men tro mig, det kan göra under. Det smittar av sig. Det sprider sig i ett närverk. Ett nätverk av energier ut i universum.

Jag fick en idé: föredrag om kärlek !

Idén att samla människor och prata om detta. Att så det där lilla fröet genom föredrag om kärlek. Jag började skicka ut tanken i universum om att hitta någon eller några som kunde komma och hålla de här små föredragen och då dök Leif Rot upp. Och han vill gärna bidra med sina tankar om det här. Jag känner honom inte sen tidigare, så här kommer lite om hur han själv vill presentera sig.

Leif Rot – föreläsare

Världen genomgår stora förändringar i denna tid.

Det har säkert inträffat en del händelser det sista året där du ifrågasatt dig själv. Dessa utmanande händelser har kanske även fått dig att förändra dig själv. Tankar och känslor som kommit gör att det inte är som det varit förr, allt är nu något nytt som händer och som alla växer in i. Du är inte ensam, vi är nu många som utmanas av vart denna tid leder oss.

I denna föreläsningsserie så får du tillgång till att kunna förstå vad det är som händer och du får nycklarna så att du kan stå kvar i ditt hjärta och lära dig se dig själv i det nya och om hur du själv kan leda dig själv in i den nya tiden.

Om Leif Rot

Han är grundare av ”Naturligtvis” som är ett forum som svarar på alla typer av andliga och esoteriska frågor. Leif har den unika förmågan att tala från sitt hjärta och förmedla källans budskap och få sina lyssnare att minnas sitt unika ursprung och den egna sanningen.

Leif är även grundare till den tidigare Svenska Astrologiskolan. Han har också varit ordförande på Parapsykologiska föreningen och meditationsledare sedan 1995 samt lärare i Kabbala sedan 2014.

Leif Rot på facebook

Om du vill veta mer om Leif finns flera länkar

Leif på youtube
Naturlig visdom
Meditera nu

Var och När ?

Platsen för föredragen är hos Tai Yang Akupunktur på Virvelsvindsvägen 4 S i Lund (Klostergården).
Om du inte varit här tidigare finns det info här om att hitta hit.

När:
Tre tisdagar i rad:
(21 Maj), 28 Maj och 4 Juni

Vi startar kl.19:00 och slutar ca 21:00.

Vi har inga stora lokaler så det finns tyvärr inte plats för jätte många, så boka snart om du är intresserad.

Anmälan och Pris

Du kan anmäla dig till de här föredragen hos mig, Eva Åkerblom på Tai Yang Akupunktur, antingen genom att:

skicka ett sms till mig till 0736 878080 eller
ett mail info@taiyang.se

Det kostar 100 sek per gång, då ingår också lite té och något litet tilltugg när vi tar en paus och får möjlighet att även prata lite med varandra.

Det går bra att swisha till samma nummer (0736 878080).

föredrag kärlek 2

Något som också är viktigt att veta är att Leif inte tar betalt för sin medverkan, men tar emot donationer om någon vill ge.

föredrag kärlek hjärta

Ett nyfött barn är ren kärlek, där finns ingen ondska. Ondska, hat, fördomar… det är något man lär sig. Tänk om vi kunde bevara barnets rena kärlek hela livet. Vad världen skulle se annorlunda ut !

föredrag kärlek baby

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.