taiyang

Föredrag om Zonterapi – 23 Nov 2017

Zonterapi
Välkommen till nästa föredrag hos Tai Yang
Akupunktur i Lund

 

 

Zonterapi ska det handla om denna gång och föredragshållare är:
Edita Juchneviciute.

Hon presenterar sitt föredrag så här:

”Zonterapi – ett sätt att hjälpa kroppen att läka sig själv.
Zonterapi är en uråldrig behandlingsform som har använts i tusentals år och härstammar från Indien och Kina. Våra fötter, handflator och öron återspeglar kroppen.

Zonterapi stimulerar kroppen till självläkning…

… via tryck på reflexpunkter framförallt under fötterna men även i ansiktet, på öronen och handflator. Genom att trycka på dessa reflexpunkter stimuleras organ, muskler, nerver och det är som en signal för kroppen att återställa balansen i kroppen.
Zonterapi inverkar på hormonella och vegetativa funktionsstörningar samt på nästan alla andra åkommor både i de inre organen och i rörelsesystemet t.ex. värk i axlar, skuldror, rygg, migrän, astma, tennisarmbåge, hudbesvär, eksem, psoriasis, störningar i mag- och tarmsystemet, barnlöshet, gall- och leverbesvär, barnlöshet, stress, utmattnings syndrom, depressioner m.m.
Under kvällen berättar jag kort om zonterapi, hur den påverkar kroppen, vilka effekter den ger och hur den fungerar. Vi går igenom olika zoner och reflexpunkter på fötterna och handflattorna och lär oss en del zoner och akupressurpunkter som stärker vårt immunsystem, hjälper vid förkylningar och minskar stress. Så under årets mörka period kan vi hjälpa oss själva och andra familjemedlemmar.”

Om Edita:

Edita älskar att inspirera och hjälpa andra medmänniskor att skapa bättre hälsa och välbefinnande samt att göra små steg i hälsofrämjande förändringar. Hon har även ett stort intresse av hälsosam kost och livsstil. Naturmedicin var en stor del av hela hennes liv tack vare hennes mormor och mamma som delade med sig av sina kunskaper och lärde Edita, i tidig ålder, mycket om naturens läkande kraft . Allt detta ledde till att hon utbildade sig till diplomerad zonterapeut, Reiki healer och yoga lärare.

Idag jobbar Edita som yoga lärare och zonterapeut i Lund och Malmö. Hon har genomgått olika påbyggnadsutbildningar för diplomerade zonterapeuter: zonterapi- lymfdänage kurs, nervzonterap,i zonterapi för gravida mm och har gedigen kunskap i olika zonterapimetoder.
2016 deltog Edita i Europeiska konferensen för zonterapeuter med tema ”The Golden Year Reflexology steps to Healthy Ageing” där de lärde sig olika tekniker hur man bibehåller hälsan under livets gång.

Du är hjärtligt välkommen att komma och lyssna och lära.

Torsdag den 23 November kl. 19:00.
Tai Yang – Akupunktur i Lund
Dalbyvägen 5 i Lund

Det kostar 50 sek att delta i föredraget och då bjuder vi på lite te och kaffe och lite tilltugg.

Vi vill gärna veta hur många som kommer, eftersom det finns begränsade antal platser, så anmäl dig antingen här eller på fb-sidan (Akupunktur – Tai Yang – Lund), eller på info@taiyang.se

VÄLKOMMEN !


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.