taiyang

Vi kör repris på Kinesisk Ansiktsläsning – Face Reading 6 Mars 2019

Repris på föredrag om Face reading

Det blir repris på föredrag om Face Reading. Detta jätte intressanta tema. Roger Svensson kommer och håller föredraget. Boka en plats redan nu.

Repris Face reading

Roger Svensson är aukt. akupunktör och master i kinesisk ansiktsläsning. Han är utbildad i Face reading av Lilian Pearl Bridge, som är världsledande i detta ämne. Han har hållit på med akupunktur i 25 år och sitter som vice ordförande i svenska akupunkturförbundet och Sveriges representant i ETCMA, det europeiska akupunkturförbundet.

Välkommen att lyssna hos Tai Yang Akupunktur i Lund den 6 Mars kl.19:00.

Så här presenterar han sitt föredrag

Face Reading

Varje dag möter vi människor. Ganska snabbt ser vi i vilket sinnestillstånd de befinner sig i. Ansiktets muskler ger uttryck till detta på bråkdelen av en sekund. Ibland fastnar vi i känslor. Det kan vara sorg, glädje, ilska, frustration mm. När dessa ansiktsuttryck upprepats tillräckligt länge börjar tunna linjer bildas. Om detta fortsätter utvecklas linjerna till rynkor. 

Kineserna har under årtusendena studerat människokroppen på olika sätt för att förstå hur vi fungerar och vad som händer när vi blir sjuka. De har även under tusentals år utvecklat olika medicinska tekniker som akupunktur, qi gong, örtmedicin mm. Face reading, eller kinesisk ansiktsläsning som det heter på svenska, är en av de äldsta diagnostiska metoderna i kinesisk medicin.

Denna föreläsning lägger vikt på det som kallas den emotionella kartan. Vad kan ansiktet berätta om dig och de du möter? Hur kan man släppa känslor man fastnat i? Vad händer med rynkorna när man släpper dessa hämmande känslomönster?

Låter det intressant? Hoppas det. Du är välkommen att komma och lyssna.
Onsdagen den 6 Mars 2019 kl. 19:00.
Tai Yang
Dalbyvägen 5 i Lund

Det kostar 100 sek och då bjuder vi på lite te och kaffe och lite tilltugg.
Vi vill gärna veta hur många som kommer, så anmäl dig antingen här på hemsidan, på Facebooksidan Akupunktur – Tay Yang – Lund eller på info@taiyang.se

Men det går att vara spontan också och bestämma sig i sista stund och bara komma förbi.

VÄLKOMNA !

Ta gärna med vänner som också kan vara intresserade!

Ingången är på baksidan av huset. Och för er som behöver parkeringsplats finns det möjlighet att parkera på gården, framför och på sidan av huset, när man är med på föredraget.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.