taiyang

Kontakt

Hur du kontaktar
Tai Yang Akupunktur Lund

Välkommen till Tai Yang Akupunktur Lund.
Vi har flyttat och vår nya adress är: Virvelvindsvägen 4S (Klostergården)

För att boka en tid eller om du bara har frågor är du välkommen att kontakta mig på:
Telefon 0736 878080
Mail: info@taiyang.se

Pris

Priset för en behandling är 600 sek.
Studenter: 540 sek

Första gången kan ta lite längre tid eftersom jag behöver ställa mer frågor, och ibland kan det ta upp till 1,5 timme, efterföljande gånger brukar ta ca 1 timme.

Eller fyll i formuläret här nedan och skicka till mig.

Välkommen – Virvelvindsvägen 4S – Lund

Ring eller skicka gärna ett mail till oss om du vill boka en tid eller om du bara vill fråga något angående Akupunktur och de andra behandlingarna som vi erbjuder. (Moxa, Koppning, Örtmedicin).

Kanske undrar du om just ditt problem är möjligt att behandla med något av detta, då svarar jag gärna på dina frågor om du ringer, sms:ar eller mailar. Jag har tystnadsplikt.

Akupunktur och Kinesisk Medicin, är så mycket mer än bara en behandling av smärta, som ju är det som är mest känt här i väst, men denna gamla vetenskap är otroligt bred, eftersom den ser till helheten och tittar på ”himlen, människan och jorden”, som man så vackert beskriver det i texterna. Alltså innebär det att allt hänger ihop, och därmed är allt viktigt för att skapa balans – ”själen, känslorna och kroppen” eller ”omgivningen, tankarna och dieten”. En kropp i balans är en frisk kropp.

Du kan även hitta mig på facebook-sidorna Akupunktur, Örtmedicin,

För tillfället har jag mottagning endast på måndagar.