taiyang

Qigong – föredrag 8 maj 2019

Qigong

Qigong är ett stort ämne. Det finns många olika sätt att utöva det på och skolor och mästare att lära olika tekniker från. Därför kan man höra om Qigong många gånger, från olika vinklar och sätt att tänka. Det finns alltid nytt att lära.

Men vad de alla har gemensamt är att det handlar om att röra på Qi – vår livsenergi – för att uppnå balans och välmående.

Boka en plats på fördraget.
Det kommer att ges möjlighet till att prova på lite övningar.

Qigong

Föreläsare – Patrick Bacquin

Patrick är utbildad i akupunktur i Sverige och Kina. Han har också arbetat inom vården som intensiv- och akutsjuksköterska. Kinesisk och japansk kampsport samt hälsoövningar såsom qigong och kendo har han tränat flitigt och undervisat i sedan 90-talet.

Så här presenterar han sitt föredrag

Qigong är en konst att ta hand om sig själv. Som en del av kinesisk medicin hjälper den att hitta balans och att lösa olika välkända besvär såsom rygg- och ledsmärtor, högt blodtryck, matsmältningsproblem, olika former av spänningar, etc. Genom denna introduktionskväll får du en tydligare bild av vad det innebär att arbeta med qi. Välkommen!

Var, när och hur ?

Onsdagen den 8 Maj 2019 kl. 19:00.
Tai Yang
Dalbyvägen 5 i Lund

Det kostar 100 sek och då bjuder jag på lite te och kaffe och lite tilltugg.
Jag vill gärna veta hur många som kommer, så anmäl dig antingen här på hemsidan, på Facebooksidan Akupunktur – Tay Yang – Lund eller på info@taiyang.se

Men det går att vara spontan också och bestämma sig i sista stund och bara komma förbi.

VÄLKOMNA !

Ta gärna med vänner som också kan vara intresserade!

Ingången är på baksidan av huset. Och för er som behöver parkeringsplats finns det möjlighet att parkera på gården, framför och på sidan av huset, när man är med på föredraget.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.