taiyang

Föredrag:

Måste en autoimmun sjukdom vara kronisk?

Att drabbas av en autoimmun sjukdom kan innebära mycket lidande. Inflammation och autoimmuna sjukdomar är en av vår tids största problem. Detta problem växer och sprider sig. Men vad beror det på? Inflammation är grunden till många sjukdomar, men var kommer inflammationen från? Kan vi göra något åt det?

Det här ämnet tycker jag själv är så otroligt intressant och viktigt.

Autoimmun sjukdom

Läkarkåren står ganska hjälplös inför detta. De skriver ut mediciner som dämpar, hjälper, lindrar…. men min åsikt är att man inte tar tag i grundorsaken.

Och nu kommer Maria Forsmark och berättar om sin egen erfarenhet om just detta. Det ska bli så otroligt intressant

Föredragshållare: Maria Forsmark

Autoimmun sjukdom

Maria är utbildad inom kost och stress ur ett funktionsmedicinskt perspektiv och arbetar idag på Healthy Performance med föreläsningar och rådgivning till individer om hur livsstilen kan förstärka det friska och också vända många sjukdomsförlopp.


Så här presenterar hon sitt föredrag

År 2000 diagnostiserades jag med den sk. kroniska autoimmuna tarmsjukdomen Crohns. Råden från vården var att det fanns inget jag själv kunde göra för att förbättra sjukdomen, den hade ingenting med kost eller livsstil att göra. Däremot behövde jag ta en ansenlig dos läkemedel varje dag för att dämpa symptomen och hålla sjukdomen i schack. Jag kände en instinktiv motvilja mot läkemedlen, de skulle ju ändå inte göra mig frisk. Jag började gräva i vad sjukdomen egentligen handlade om, dvs inflammation och vilka faktorer som driver respektive hämmar inflammation. Det jag lärde mig förändrade allt! Genom att ändra min livsstil kunde jag ganska snabbt år 2005, sluta med mina mediciner. Sedan dess har jag inte känt av sjukdomen och ser mig idag som fullt frisk.

Kom gärna och lyssna på min föreläsning om hur man kan förbättra eller i bästa fall till och med reversera en autoimmun sjukdom!

Anmälan till föredraget görs enligt följande alternativ:

mail till info@taiyang.se
eller       sms till 0736 878080
eller       på evenemanget på fb-sidan ”Akupunktur – Tai Yang – Lund”
eller       här på hemsidan

Adress:  Dalbyvägen 5 i Lund
Datum:  6 Februari 2019
Tid:        kl.19:00 till c:a 21:00

Det ingår paus med lite fika

Avgift 100 sek

Välkommen !!

Ta gärna med vänner som också kan vara intresserade!

Ingången är på baksidan av huset. Och för er som behöver parkeringsplats finns det möjlighet att parkera på gården, framför och på sidan av huset, när man är med på föredraget.Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Föredrag:”

  1. Profilbild för Annsofi Andersson
    Annsofi Andersson

    Hej hade gärna kommit och lyssnat på Maria men kan ej den 6 e. Är det enda tillfället eller finns tider längre fram?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.