taiyang

Nu öppnar vi igen !!

Nu öppnar vi upp igen !! Tai Yang Akupunktur Lund

Nu öppnar vi igen !!

Nu öppnar vi igen !!
Dags att damma av alla pandemirester och jobbiga tider och börja öppna upp livet igen.


Så klart måste detta ske efter konstens alla regler, där man följer restriktioner och rekommendationer. Men äntligen ser man ljuset i tunneln.

Välkommen

Välkommen att mötas igen. Välkommen att komma på en behandling om det skulle kännas rätt.

Jag har saknat att få hjälpa människor med det jag kan. Hjälpa människor att må bättre.

När och var ?

Redan nu i september kommer jag att öppna och kunna ta emot kunder. Bara på måndagar till att börja med. Men det är ju bättre än ingenting. Och förhoppningsvis kommer det att utökas med tiden. Den första måndagen blir den 27:e september.

Platsen är densamma som tidigare : Dalbyvägen 5 i Lund

Se mer information om hur du kan kontakta mig här

Och vem vet… kanske tillkommer ett nytt ställe där jag också kan ta emot för behandling. Fortsättning följer angående detta…. Spännande !

Vill bara tillägga att vi möts bara om vi inte har corona-symptom. Det gäller både för dig och för mig.

Välkommen tillbaka

Välkommen tillbaka till ett normalare liv. Där vi förhoppningsvis tar med oss det vi har lärt oss under denna tid som gått. Jag hade en del förväntningar – som ni kan se om ni läser mitt inlägg från 23 april 2020 http://www.taiyang.se/2020/04/23/vad-kan-vi-gora-i-en-sa-har-speciell-tid/ Och jag vet ärligt talat inte om allt det gått i uppfyllelse. Tror tyvärr inte allt. Jag hade hoppats på en mänskligare samvaro där vi tog mer hand om varandra och lärde oss att ta vara på det fina i livet, istället för att ta allt för givet. Tyvärr måste jag nog säga att det skapats en del situationer som är raka motsatsen. Men… jag fortsätter att hoppas, att det så småningom ska bättre.

Nu öppnar vi igen

Föredrag och kurser

Och nu öppnar vi igen för lite tankar om kommande föredrag och kanske kurser !

Jag ska så smått börja klura på det och anordna dem lite längre fram. Kanske innan året är slut eller till början på nästa år. Jag återkommer om detta.

Om du är intresserad av något speciellt tema så hör av dig till mig så ska jag se vad jag kan göra för att hitta någon som kan komma och prata om just detta. Det hjälper mig också att få lite idéer om vad andra vill lyssna på.
Och om någon vill komma och prata om ett speciellt ämne, eller berätta något intressant, så går det också bra att höra av sig till mig så kan vi kanske bestämma något.

Nu öppnar vi igen

Ha en fin höst

Inom Kinesisk Medicin associerar man hösten med metallelementet. I metallelementet ingår Lungornas och Tjocktarmen energier. Vi börjar gå inåt och vi gör oss redo för en kallare tid. Viktigt att börja skydda kroppen från kylan och inte helt fel att ta på en halsduk för att skydda halsen mot vinden. Halsen är dessutom är en del av Lungans energier. Och det är ju just den här vägen förkylningar och virus tar sig in.

Här kommer en länk till några Qi Gong-övningar, med Peter Deadman, som just är bra för att stärka lungorna. Varför inte göra dem till en vana nu under hösten. Och stå så stark som möjligt inför säsongens kommande förkylningar.

nu öppnar vi igen
Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.