taiyang

Erbjudande Akupunktur

                                                                      Erbjudande
Erbjudande Akupunktur 29 & 30 November 2017

Erbjudande Akupunktur 29 & 30 November 2017

För dig som är nyfiken och vill prova på hur det är att få Akupunktur har jag nu ett erbjudande.

Du kan boka en behandling för
halva priset.

250 sek
Boka på info@taiyang.se eller
0736 87808

Gäller endast förstagångskunder.

Erbjudande Akupunktur 29 & 30 November 2017

Du kanske har funderat länge på hur det är att få Akupunktur? Utnyttja då detta ”Erbjudande Akupunktur 29 & 30 November 2017”. Då har du chansen att få prova på hur det går till och hur det känns. Läs mer här.

Akupunktur kan ju användas för många olika åkommor. Många gånger tror man att det bara är bra mot smärta men det hjälper för så mycket mer. T.ex. mag- och tarmproblem, huvudvärk, gynekologiska besvär, astma, trötthet, sömnproblem, viktreglering osv.

En kropp som inte mår bra är i obalans. Akupunkturen strävar just efter att få balans. Och detta gör man med att t.ex. sätta nålar på olika punkter på kroppen för att få ett fritt flöde i Qi – ofta översatt till ”livsenergi” – som finn i allt. När Qi flödar fritt är kroppen i balans. En total balans uppnår vi aldrig, ingen människa, men vi gör vad vi kan för att vara så nära balans som möjligt för att bibehålla vår goda hälsa.

Nålarna som används är mycket tunna och jag använder bara sterila engångsnålar.

Utöver Akupunktur använder jag mig även av andra behandlingsmetoder som t.ex. Moxa, Koppning eller Örtmedicin. Ofta i kombination med Akupunkturen. Allt beroende på vilken problem vi ska behandla. Moxa och Koppning ger ingen extra kostnad till behandlingen. Om man köper någon örtmedicin tillkommer så klart kostnaden för denna.

Jag är medlem i Svenska Akupunkturförbundet och har ansvars- och patientskadeförsäkring. Jag arbetar under tystnadsplikt.

Du är välkommen att maila eller ringa om du har frågor angående Akupunkturen eller någon av de andra behandlingsteknikerna.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.